Mitä ovat Lightroom presetit?

Lightroom Presetit ovat esiasetuksia eli valmiita filttereitä, jotka voi napsauttaa päälle yhdellä klikkauksella Lightroom-sovelluksessa. Toisin sanoen, Lightroom Presetit ovat oikotie tunnelmallisiin ja näyttäviin valokuviin.

Presettien etu on siinä, että ne nopeuttavat kuvankäsittelyä: voit esimerkiksi aktivoida Lightroomissa useamman kuvan kerralla ja klikata sitten tiettyä presettiä, jolloin kyseisen presetin asetukset tulevat käyttöön kaikille valituille kuville. Kokeile alla olevaa kuvaa ja näet, miten preset muuttaa kuvan ulkonäköä.

Mitä hyötyä Lightroom Preseteistä on?

Sen lisäksi, että Lightroom Presetit nopeuttavat kuvankäsittelyä, ne myös opettavat sinua muokkaamaan valokuvia. Kun aktivoit minkä tahansa Presets.fi-kaupasta ostetun presetin, näet kaikki asetukset miten kyseistä kuvaa on muokattu. Tämä opettaa sinua kokeilemaan erilaisia asetuksia myös itse.

Presetit ovat omiaan heille, jotka eivät vielä ole kuvankäsittelyn ammattilaisia, tai joille kuvankäsittely on vielä vierasta. Presettien avulla omiin kuviin saa ammattimaista ilmettä, ja kuten edellä mainittu, asetuksia tutkimalla pystyy myös itse opiskelemaan lisää kuvanmuokkauksesta.

Missä ohjelmassa Presets.fi-kaupan presetit toimivat?

Presets.fi-kaupan presetit toimivat Lightroomin desktop-versiossa sekä Lightroom mobiili-versiossa. Kukin tuote on nimetty  joko DESKTOP tai MOBILE, jotta tiedät ostaa oikeat versiot.

Millä tavoin voin maksaa tilauksen?

Verkkokaupasta voi ostaa presettejä tunnetuimmilla pankki- ja luottokorteilla sekä Apple Paylla. Maksunvälittäjänä luottokorttimaksuissa toimii Stripe. Voit turvallisin mielin maksaa tilauksesi luottokortilla, sillä yhteytemme on suojattu, emmekä koskaan jaa tietojasi eteenpäin.

Miten saan presetit itselleni?

Voit ladata ostamasi presetit itsellesi heti maksun jälkeen tilausvahvistus-sivulla olevan linkin kautta. Saat tilauksen jälkeen samat tiedot ja latauslinkit antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

lataapresetit

Kuinka lisään presetit Lightroom sovellukseen?

Ostaessasi presettejä verkkokaupastamme saat aina asennusohjeet presettien mukana. Voit myös lukea lisää presettien asentamisesta täällä.

Kun olet ostanut presetit, saat asennuskansion, joka sinun tulee ottaa käyttöön Lightroom-sovelluksessa. Presetit eivät siis aukea ilman erillistä asennusta.

Voiko presettejä käyttää kaikissa kuvissa?

Kyllä voi! Kannattaa kuitenkin muistaa, että presetit toimivat aina hieman erilailla eri kuvissa. Lopputulokseen vaikuttaa myös alkuperäisen kuvan laatu ja tiedostomuoto, eli onko käsiteltävä kuva .jpg vai RAW-kuva. RAW-kuvien käsittely mahdollistaa aina enemmän, mutta presettejä voi hyvin käyttää hyvin myös .jpg-kuviin.

Minulla on ongelmia presettien latauksen kanssa, mitä teen?

Mikäli et jostain syystä saa ladattua .zip-kansiota, ota meihin yhteyttä sähköpostitse (info at presets.fi) ja toimitamme sinulle asennustiedoston sähköpostitse.

Mitä jos en pidä ostamistani preseteistä?

Kaikki ostokset ovat sitovia ja digitaalisten tuotteiden luonteesta johtuen maksuja ei palauteta mistään syystä.

Voinko palauttaa presetit ja saada rahat takaisin?

Valitettavasti et voi. Voi tlukea lisää Käyttö- ja toimitusehdoistamme.