Presets Suomi -presetti paketti

Presets Suomi -presetti paketti sisältää Instagramista tutun Suomiretki-tilin ylläpitäjän luomat luontoaiheiset Lightroom Presetit tunnelmallisten luontokuvien käsittelyyn.

Presets Suomi -paketin avulla tuot omiin luontokuviin utuista ja kaunista tunnelmaa. Presetit on suunniteltu etenkin Suomen luontokohteista otetuille kuville; kansallispuistomaisemille, metsäaiheisille valokuville sekä auringonnousuille ja auringonlaskuille.

Yli 60 000 seuraajaa kerännyt Suomiretki on vuonna 2014 perustettu Instagram-tili, jossa esitellään Suomen kauneimpia luontokuvia. Yhtenäistä tilillä julkaistuille luontokuville on niiden sävymaailma ja utuisuus, joita voidaan korostaa Presets Suomi -paketin Lightroom Presettien avulla.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön SUOMIRETKI 🇫🇮 (@suomiretki) jakama julkaisu

 

Presets Suomi

 

Presets Suomi -presetti paketti on saatavilla desktopille ja puhelimelle

Presettien asentaminen on helppoa. Olemme julkaisseet selkeät ohjeet niin desktop-preseteille kuin puhelimella käytettäville preseteille.

Mitä ovat Lightroom presetit?

Lightroom Presetit ovat esiasetuksia eli valmiita filttereitä, jotka voi napsauttaa päälle yhdellä klikkauksella Lightroom-sovelluksessa. Toisin sanoen, Lightroom Presetit ovat oikotie tunnelmallisiin ja näyttäviin valokuviin.

Presettien etu on siinä, että ne nopeuttavat kuvankäsittelyä: voit esimerkiksi aktivoida Lightroomissa useamman kuvan kerralla ja klikata sitten tiettyä presettiä, jolloin kyseisen presetin asetukset tulevat käyttöön kaikille valituille kuville. Kokeile alla olevaa kuvaa ja näet, miten preset muuttaa kuvan ulkonäköä.

Liikuta alla olevan kuvan nuolta ja näet, miten kuvan ilme muuttuu Presets Suomi -presetin avulla.

Presets Suomi Presets Suomi

Mitä hyötyä Lightroom Preseteistä on?

Sen lisäksi, että Lightroom Presetit nopeuttavat kuvankäsittelyä, ne myös opettavat sinua muokkaamaan valokuvia. Kun aktivoit minkä tahansa Presets.fi-kaupasta ostetun presetin, näet kaikki asetukset miten kyseistä kuvaa on muokattu. Tämä opettaa sinua kokeilemaan erilaisia asetuksia myös itse.

Presetit ovat omiaan heille, jotka eivät vielä ole kuvankäsittelyn ammattilaisia, tai joille kuvankäsittely on vielä vierasta. Presettien avulla omiin kuviin saa ammattimaista ilmettä, ja kuten edellä mainittu, asetuksia tutkimalla pystyy myös itse opiskelemaan lisää kuvanmuokkauksesta.

 

Presets Suomi
Presetit mahdollistavat monien eri tyylisten valokuvien käsittelyn.

 

Voiko presettejä käyttää kaikissa kuvissa?

Kyllä voi! Kannattaa kuitenkin muistaa, että presetit toimivat aina hieman erilailla eri kuvissa. Lopputulokseen vaikuttaa myös alkuperäisen kuvan laatu ja tiedostomuoto, eli onko käsiteltävä kuva .jpg vai RAW-kuva. RAW-kuvien käsittely mahdollistaa aina enemmän, mutta presettejä voi hyvin käyttää hyvin myös .jpg-kuviin.